Työpaikat | In English

Terveiset MSPA:n konferenssista 2018

20.06.2018

Opportunity is nowhere – opportunity is now here!

Plussalaisten iskuryhmä osallistui touko-kesäkuun vaihteessa MSPA:n* järjestämään konferenssiin Portugalin Algarvessa. Tapahtuman tervetullutta antia oli mahdollisuus tavata ensi kertaa kollegoita ympäri maailman yhteisten teemojen parissa. Myös alan nykytila ja tulevat haasteet saivat lisää sisältöä lukuisten presentaatioiden ja käytäväkeskustelujen kautta. 

Päällimmäisenä ajatuksena mieleeni jäi teknologian nopea kehitys monilla eri toimialoilla ja siihen liittyvä palvelumallien murros. Sinänsä tämä ei ollut mikään yllätys eikä uutinen, mutta vahvistaa näkemystä uusien palvelujen kehittämisen tarpeesta: nykyisten ratkaisujen rinnalle on pian luotava vaihtoehtoisia tapoja ottaa haltuun asiakaskokemuksen eri vaiheet menestyksen varmistamiseksi!

PalveluPulssi on esimerkki uudenlaisesta tavasta kerätä tiivistä, nopeaa ja spontaania palautetta palvelun ydinkohdista johtamisen tueksi. PalveluPolku taas sukeltaa asiakkaan arkeen keräten yhteen päätöksentekoon vaikuttavia tekijöitä kokonaiskuvan muodostamiseksi. 

Voihan olla, että saamme tilaisuuden esitellä uusia ratkaisujamme seuraavassa MSPA-tapaamisessa Kroatiassa keväällä 2019, sillä ”opportunity is really now here!”.

Hyvää ja lämmintä kesää plussalaisten puolesta, 

Mikko

*MSPA = Mystery Shopping Professionals Association, https://www.mspa-ea.org