Työpaikat | In English
Hae mystery-shoppaajaksi
Tästä shoppaaja-portaaliin

Etsimme Mystery Shopping -asiakkaita arvioimaan asiakaskokemuksia

Mystery Shopping -asiakkaat toimivat salassa tavallisten asiakkaiden tavoin, mutta heidän tehtävänään on arvioida ja tarkkailla asiakaspalvelun laatua ja kokemusta. Tule mukaan Palvelu Plussan Mysteryshoppaajaksi.

PLUS Mystery Shopping pähkinänkuoressa

Mysteryshoppaajat suorittavat ennalta sovittuja käyntejä esimerkiksi päivittäistavaraliikkeisiin, autoliikkeisiin tai vaikkapa ravintoloihin. Kun annat palautteen, saat pienen kiitoslahjan tai palkan ja kulukorvaukset – ja pääset vaikuttamaan suomalaisen palvelun laatuun. Mysteryshoppaajat antavat palautetta todellisista tapahtumista ja kokemuksista.

Testiasiakastoiminta on sekä hauskaa että hyödyllistä!

Halusitko mukaan mysteryshoppaajaksi vai oletko kiinnostunut mystery shopping -tutkimuksen toteuttamisesta? Jos toteutus kiinnostaa, tästä artikkelista löydät hyviä lisävinkkejä mystery shoppingista.

 

Mysteryshoppaajamme: Jos sinulla on kysyttävää sovituista testikäynneistä, shoppaajaportaalista tms., lähetä viesti osoitteeseen palvelu.plus@palveluplus.fi tai soita 09 3487 7600. Soitto vaihteeseen maksaa normaalin matkapuhelinmaksun verran.

 

 

Näin pääset mukaan Mysteryshoppaajaksi

Mysteryshoppaajat ovat palkkasuhteessa Palvelu Plussaan ja toimeksiantoja voi olla useita vuodessa. Testikäyntejä tehdään omalla paikkakunnalla tai lähikunnilla, joten liikkumiseen tarvitaan usein autoa - ei tosin aina. Käynnin jälkeen täytetään kyselylomake. Jokainen mysteryshoppaaja koulutetaan työhön ja toimeksiantojen erityispiirteisiin.

Pääset helposti mukaan toimintaan klikkaamalla alla olevaa nappia "Hae mysteryshoppaajaksi". Käsiteltyämme ilmoittautumisesi saat sähköpostitse omat tunnukset Shoppaajaportaaliin. Kun olet saanut tunnuksesi ja täydentänyt portaaliin lisää tietoja itsestäsi, voimme tarjota nopeammin sinulle sopivia testikäyntejä.

Tervetuloa mukaan!

Hae mysteryshoppaajaksi »

 

Usein kysytyt kysymykset mysteryshoppaamisesta

Miten pääsen mysteryshoppaajaksi? 

Millaisen palkan saa Mystery shopping –käynneistä? 

Kuinka usein toimeksiantoja on tarjolla? 

Kuinka paljon aikaa yhden toimeksiannon tekemiseen kuluu? 

Miten mysteryshoppajan pitää toimia käynneillä? 

Miten palaute annetaan? 

Onko tutkimustoiminta eettistä ja tietääkö henkilökunta tutkimuksista? 

Miksi testikäyntejä tehdään ja mihin tutkimustuloksia käytetään? 

Voinko itse muuttaa sovittua testiajankohtaa? 

Kuinka voin ilmoittaa ystäviäni mukaan testiasiakastoimintaan? 

En ehdi enää toimia mysteryshoppaajana - miten toimin?