Työpaikat | In English

Uusia tuulia Palvelu Plus Oy:ssä

06.02.2018

Uusia tuulia Palvelu Plus Oy:ssä

Hyvä asiakkaamme, yhteistyökumppanimme, henkilökunnan nykyinen tai aiempi jäsen, testiasiakkaamme, ystävä!

Olen siirtynyt pois Palvelu Plussan toimitusjohtajan tehtävistä lähes 32 vuoden työrupeaman jälkeen. On aika, sekä firmalle että allekirjoittaneelle, siirtyä eteenpäin. Jatkan kuitenkin edelleen kiinteästi firman taustajoukoissa hallituksen puheenjohtajana ja suurimpana osakkaana. Tulen myös edelleen olemaan mukana käytännön tasolla tietyissä uusien tuotteiden kehitysprojekteissa sekä uusien asiakasalueiden ratkaisujen eteenpäin viemisessä.

Yhtiön uutena toimitusjohtajana on aloittanut 1.2.2018 KTM Mikko Hartikainen. Hän siirtyi tehtävään yhtiön myyntijohtajan paikalta, jota tehtävää hän hoiti 8/2017 lähtien. Mikolla on monipuolinen kokemus palvelujen konseptoinnista, myynnin johtamisesta ja valmennuksesta sekä tiedon myymisestä johtamisen työkaluksi. Hän on myös toiminut sekä itsenäisen osakeyhtiön että kansainvälisen organisaation Suomen yksikön vetäjänä. Olemme Mikon kanssa tuttuja ja yhteistyökumppaneita jo yli 10 vuoden takaa.

Omasta puolestani siis kiitos kaikille, joiden kanssa on ollut ilo tehdä työtä näiden vuosien aikana! Kuten sanottu, olen edelleen mukana kuvioissa, joskin taustalla. Minuunkin saa olla yhteyksissä (yhteystiedot ennallaan), jos on jotakin sellaista mielessä, josta haluat vaihtaa ajatuksia nimenomaan allekirjoittaneen kanssa. Yhtiön käytännön johtamisen ja päätöksenteon hoitaa kuitenkin Mikko.

Jukka